Om forfatteren

Jeg håber, at du vil tage godt imod “Kleopatras arv” – som er en YA spændingsroman, jeg har skrevet på i over fem år. Den har krævet en del research, derfor har jeg i perioder været stoppet og haft brug for at undersøge endnu en detalje i bund, før jeg kunne fortsætte skriveriet.
På CV’et står en del udgivelser, de fleste som selvudgiver. Jeg har tidligere været selvstændig konsulent, så det virkede naturligt at gøre det selv. Som selvudgiver har jeg solgt over 50.000 bøger, de fleste krimier, som du kan læse mere om her. Bemærk at de ikke er skrevet til den unge læser… Jeg har også skrevet en romantisk roman og en billedbog for børn om sukkerroer og de store maskiner, der arbejder med at omdanne roerne til sukker.

Gittemie Eriksen

Jeg er uddannet cand.scient. i human ernæring og har læst lægevidenskab i fem år. Jeg startede min karriere som forsker og har nået at være udviklingskonsulent, procesleder, projektleder og sekretariatsleder i alle kroge af det primære sundhedsvæsen.

For at varetage mit forfatterskab på bedste vis, har jeg taget diverse skrive- og forfatterkurser, kurser i at indtage scenen og suppleret min lægevidenskabelige viden med et kursus i forensic science fra Nanyang University og ægyptologi med fokus på dronninger fra Manchester University.
Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om “Kleopatras arv”.
De bedste hilsner

Gittemie Eriksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *